Zamknięte pod kopułą / Closed under the dome +TUTORIAL

Witajcie.

Za oknem szaro i ponuro. Wszędzie króluje jesień. Dlatego wolę przenieść się do magicznego świata zimowych projektów. Brokat, światełka, kryształki to jest to co bardzo lubię. Każdego roku staram się własnoręcznie przygotować dekoracje, bombki i drobne upominki. Żeby ze wszystkim zdążyć projekty rozpoczynam już teraz.

Dziś do zaprezentowania mam kolejną świąteczną inspirację  dla Artistiko. Zawieszka na bazie hdf bombki z najnowszej kolekcji, przykryta kopułą akrylowego medalionu. Użyłam również drobnych elementów, kamieniczki, jelonka, choinki. Ponieważ bardzo lubię rozbudowane kompozycje, postanowiłam do tej pracy użyć też ręcznie robionych poisencji, wstążek, sztucznych gałązek.

Jeśli jesteście ciekawi jak krok, po kroku zrobić taką zawieszkę to zapraszam na Art Grupę Artistiko na Facebook'u poprowadziłam tam live i pokazałam jak wykonałać ozdobę.

Co Wy na to? Kto ma ochotę potworzyć w świątecznym klimacie?

Welcome. 

Gray and gloomy outside. Autumn is king everywhere. That is why I prefer to move to the magical world of winter designs. Glitter, lights, crystals are what I like very much. Every year I try to prepare decorations, baubles and small gifts myself. In order to finish everything on time, I start projects now.

Today I have another Christmas inspiration for Artistiko to present. A pendant based on HDF baubles from the latest collection, covered with an acrylic medallion dome. I also used small elements, a tenement house, a deer, a Christmas tree. As I really like complex compositions, I decided to use hand-made poisons, ribbons and artificial twigs for this work.

If you are interested in how to make such a pendant step by step, I invite you to the Art Grupa Artistiko at Facebook, I presented there how I made the decoration.

What do you say? Who wants to create a festive atmosphere?

Regards Magda Donat




kontaktwww.facebook.comhttps://plus.google.comwww.instagram.comwww.pinterest.comwww.twitter.com

Komentarze

Popularne posty