Morska przypinka / Nautical pin

Witajcie,

dzisiaj mam dla Was projekt niewielkich rozmiarów. Postanowiłam wykorzystać drobne elementy hdf mniej typowo i zrobiłam z nich przypinkę. Przyznam się Wam, że bardzo lubię takie drobne dodatki do ubrań więc zrobienie przypinki sprawiło mi wiele radości.
Na podstawę wykorzystałam owal, który pozostał z któregoś projektu. Pomalowałam go farbami oraz brokatem.

Na tak przygotowane tło nakleiłam zygzak, chmurkę oraz latarnię morską. Wcześniej je przygotowałam malując farbami akrylowymi. Małą latarnię dodatkowo lekko postarzyłam papierem ściernym.
Przypinka z tyłu ma przyklejony element do wpinania w tkaninę. Naturalny sznurek uzupełnia całość.

Hello,
 
today I have a small size project for you. I decided to use small hdf elements  and made them a pin. I admit to you that I really like such small accessories for clothes, so making a pin gave me a lot of joy. For the base, I used an oval that was left over from one of the projects. I painted it with paints and glitter.

I glued a zigzag, a cloud and a lighthouse onto the background prepared in this way. Earlier, I had prepared them by painting with acrylic paints. I additionally aged the small lantern with sandpaper. The pin on the back has a glued element for attaching to the fabric. A natural string completes the whole.











kontaktwww.facebook.comhttps://plus.google.comwww.instagram.comwww.pinterest.comwww.twitter.com

Komentarze

Popularne posty